Alsatian Sauerkraut - the Winstub way - To reheat - 600g/ 2 servings
Reheat in the oven for 20 minutes at 180°C (thermostat 6) or in a microwave oven for 6 minutes at 600 W
The sauerkraut is best enjoyed hot, as it is.
The quality of the product we are proposing is unique and is considered by many alsatians to be just like the sauerkraut their grandmothers made. You simply need to try it yourself to find out.
Ce produit peut aussi contenir des traces de :
Gluten, mustard, sulphates, lactose, celery.
- approximately 300g of charcuterie and meats
- 2 slices of cooked pork loins
- 2 Strasbourg sausages
- 2 mini smoked sausages
- approximately 400 g of vegetables :
- Sauerkraut
- Potatoes
- Remove the cardboard ring and the plastic film lid from the tray
- Remove the sausages from the tray before reheating
- Place the tray into the microwave oven
- After 4 minutes of reheating, place the sausages back in and heat up for another 2 minutes.
- Préchauffer le four à 180°C, thermostat 6. Preheat the oven to 180°C
- DO NOT GO ABOVE THIS TEMPERATURE
- Remove the cardboard ring and the plastic film lid from the tray
- Place the tray as it is into the oven and leave it to heat up for 20 minutes.
Data sheet
- Cuisson au four
- oui
- Temps de cuissons four
- 20 minutes
- Notion "en moyenne" (four)
- non
- Température en degré °C
- 180
- Température du thermostat
- TH6
- Cuisson au Faitout
- non
- Cuisson au micro-onde
- oui
- Temps de cuissons micro-ondes
- 6 minutes
- Puissance du four micro-onde
- 600
- Cuisson à la poële
- non
- Cuisson au barbecue
- non
- Valeurs qui suis pour
- 100g
- kcal
- 136
- kj
- 568
- Protéines
- 8.1
- Lipides
- 9.4
- Glucides
- 4.9
- Teneur en sel
- 1.4
- Date Limite de Consommation (en jours)
- 14 jours
- Nombre de couverts
- 2
- MEAT : Precooked cured pork meat
- Salt
- Antioxydant : sodium ascorbate
- Wheat dextrose
- Preservatives: sodium nitrite
- CHARCUTERIES : pork loin and fat, spices, celery
- Salt.
- Emulsifiers : polyphosphates
- Flavour enhancer: sodium monoglutamate
- Antioxydant: ascorbic acid
- Wheat dextrose.
- Preservatives: sodium nitrite
- Sausages : lightly smoked in beech wood.
- NO ADDED COLOUR
- VEGETABLES : Cooked sauerkraut : lard, riesling, spices, salt
- Precooked POTATOES.
If you use a mini or gas oven, do not use the tray. Instead, place the products into a heat proof dish.
The Winstub or Winstub is a convivial Alsatian restaurant chain. We go their to meet, exchange and sympathize all the while savoring wine and traditional Alsatian dishes.
Commandez aujourd'hui et soyez livré sous 24h/48h* avec température contrôlée garantie
grâce à
PRÉPARATION DE VOTRE COLIS
À réception de votre commande, votre colis est préparé dans nos ateliers.
PRISE EN CHARGE PAR CHRONOFRESH
Chronofresh garantit le respect de la chaîne du froid sur toute la durée du transport.
LIVRAISON À DOMICILE SOUS 24H/48h
Grace à PREDICT™ vous êtes averti en amont de la date et de l'heure de votre livraison, et vous pouvez la re-programmer si nécessaire.
*selon départements